Determining location...
Team Events
  
Free consultation 062 961 74 73
Team Events

Team Events arranges company outings and events for small and large companies throughout Switzerland. Plan directly with the organizer.

Proposal 20 of 81

Barbecue workshop

Barbecue workshop
Barbecue workshop
Barbecue workshop
Barbecue workshop
Barbecue workshop
Barbecue workshop
In this barbecue course everything revolves around marinades, sauces, cooking points and of course enjoyment.

From the marinade to the sauce

In the barbecue workshop, after the welcome aperitif and a short introduction to the art of barbecuing, it's straight to the point: The task is to prepare your personal marinade from the ingredients provided. Do you like it classic with mustard, do you prefer it peppery or rather fruity exotic? There are no limits to your imagination.
You can also choose what you like best for the barbecue. From fish to pork, horse and bird, everything is at your disposal: Shrimps and salmon fillets, pork steak, beef and horse entrecôtes, ostrich fillets and chicken breast and various sausages.
While your barbecue food is marinating, you will prepare the sauces that will be served with the barbecues and learn how to prepare classics such as barbecue and cocktail sauces, but also fruity sauces, suitable for white poultry, for example, and light vegetable dips.


The right cooking point

Now you can have your meat grilled by a professional and already serve yourself at the starter salad buffet or put yourself at the grill. Wok, charcoal and gas grill are available. You will learn what the core temperature is, how the finger pressure method works and when the right cooking point is reached. Baked potatoes, corn on the cob and a vegetable mix of zucchini, tomatoes, mushrooms, aubergines and peppers are available as side dishes for your barbecue. Enjoy your meal!


From flambéed bananas to burnt cream

Did you know that you can also prepare sweets on the grill? How about grilled, flambéed bananas or pineapple? The burned cream is not from the grill, but it is also on the dessert buffet, among other delicacies.


Procedure as requested

The barbecue workshop is tailored exactly to your needs. You can choose whether you want to prepare everything yourself with your team, whether you prefer to just marinate and grill and leave the rest to the expert staff, or whether you simply want to sit down and be pampered. We will be happy to make you a tailor-made offer.




Size of group

20 to 60 people


Duration

3-4 h


Implementation

all year round


Location

All of Switzerland


Languages

German, French, English


Costs [CHF]

excl. 7.7% VAT
up to 20 pers. 2'780.00  flat-rate
from 21 pers. 139.00  /pers.

Included in the price

-   Organization and event management
-   Complete grill infrastructure
-   Various kinds of meat, side dishes, salads
-   ingredients and recipes for sauces and marinades
-   Dessert
-   cooking aprons and caps

Not included

-   Arrival Event Team (depending on region)
-   Beverage Consumption
-   Possible space rental

Optional extras

-   Printed cooking aprons for dispensing

Customers' views on this offer

Michelle Schär, Bratschi Wiederkehr und Buob

20.05.2019

Der BBQ-Workshop war sehr toll und kam bei unseren Mitarbeitern sehr gut an. Der Organisator war humorvoll und nahm alles sehr gelassen, was zu einem ungezwungenen, gemütlichen Klima führte. Ich und mein Team waren sehr zufrieden, würden den Workshop weiterempfehlen und kommen sicher wieder einmal drauf zurück.


Patricia Moresi, Swisscom (Schweiz) AG

21.06.2016

Der Barbecue-Workshop war ein voller Erfolg. Der Anlass war super organisiert, und der Organisator erwies sich als sehr flexibel und unkompliziert.
Gerne kommen wir anlässlich eines anderen Events sehr gerne wieder auf team-events zurück.


Brigitte Herger, Näpflin Gebäudehülle AG

23.04.2016

Wir haben den Workshop sehr genossen.
War interessant und eine fabelhafte Abwechslung zum Altagsjob.


Silvia Wasser, Swisscom

07.09.2012

Der Barbecue-Workshop hat voll unseren Vostellungen ensprochen und ist gut bei den Kolleginnen und Kollegen angekommen. Herr Crameri hatte die Grilladen voll im Griff und es sehr gut erklärt. Auch dem ganzen Team unsern herzlichen Dank für die tolle Bewirtung. Ich werde euch gerne weiter empfehlen.


Birte Friedrich, Sparkasse Schopfheim-Zell

22.08.2012

Also, der Abend war super klasse. Dass, was Ihre drei Kollegen dort für uns gezaubert haben war einzigartig.
Es war vom Ablauf her Optimal, das Essen war super spitze, der Service war klasse und die Getränke auch alle vorhanden.
Echt ganz, ganz toll. Würden wir gerne wieder machen. Dazu kam noch, dass Sie dieses tolle Schloss für uns reserviert haben.
Der ganze Tag war für uns ein einmaliges Erlebnis und dazu trägt auch ganz bestimmt Ihr Team einen riesen großen Teil bei.


Martin Anliker, PremierPartner AG

02.07.2012

Unsere Gruppe war mit 100 Personen relativ gross - trotzdem ist der Event sehr gut abgelaufen. Nach anfänglichen Startschwierigkeiten - es war heiss, und wenig Schatten vorhanden, die Besucher mussten zu lange an der Sonne warten - ging der Event sehr gut weiter. Die Besucher machten mit und hatten Spass. Auch war die Qualität der Speisen sehr gut. Wichtig ist vor allem, den Start gut zu planen und die Besucher möglichst schnell einzubinden.
Ansonsten sind wir mit dem Eventausrichter sehr zufrieden. Er hat unsere Erwartungen vollauf erfüllt.


Monika Hinz, ISS Facility Services AG

23.09.2011

Unser Piraten-Grillfest war ein voller Erfolg. Es hat allen Mitarbeiterinnen und Mitarbeitern grossen Spass gemacht, bei guten Grillsachen und leckeren Getränken, ein wenig abseits vom Alltag gemütlich zu plauschen.
Ein herzliches «Danke schön» an Herrn Habegger und seine Crew. Sie haben das Fest wirklich toll vorbereitet.


Monika Hinz, ISS Facility Services AG

22.09.2011

Unser Piraten-Grillfest war ein voller Erfolg. Es hat allen Mitarbeiterinnen und Mitarbeitern grossen Spass gemacht, bei guten Grillsachen und leckeren Getränken, ein wenig abseits vom Alltag gemütlich zu plauschen. Ein herzliches Dankeschön an Herrn Habegger und seine Crew. Sie haben das Fest wirklich toll vorbereitet.


Katarina Fregelius, Swisscom

16.09.2011

Unser Event war ein voller Erfolg. Das Event-Team hat sich wunderbar um uns gekümmert. Das Wetter hat ebenfalls mitgespielt, es war ein perfekter Nachmittag/Abend.


Patrick Zbinden, Swisscom

16.05.2011

Der BBQ-Workshop war ein voller Erfolg! Tolles Konzept, Top-Qualität und ein hochmotiviertes Grill-Team! Herzlichen Dank!





0 Proposal bookmarked
Request quotations | Send list | Delete list
© Outdoor Dreams GmbH | Hohengasse 19 | 3400 Burgdorf | 062 961 74 73 | office@team-events.ch
Besuchen Sie uns auf team-events.ch | artisten.ch | seminarlocations.ch
Team Events