Determining location...
Team Events
  
Free consultation 062 961 74 73
Team Events

Team Events arranges company outings and events for small and large companies throughout Switzerland. Plan directly with the organizer.

Proposal 36 of 81

Make your own Wallis specialities

Make your own Wallis specialities
Make your own Wallis specialities
Make your own Wallis specialities
Make your own Wallis specialities
Make your own Wallis specialities
Make your own Wallis specialities
In the beautiful Valais hotel you will cook Valaisan specialities under the guidance of the chef and the hotelier.

Cooking in a team

When cooking in a team, however, it is not just a matter of looking at the pots and pans, but rather of actively helping out for two hours and conjuring up a delightful firework display of Valaisan delicacies with your colleagues based on regional products.
The participants do not need to bring along sophisticated cooking skills. Because they are taking part in a cooking chat and not in a cooking competition.


Menu and procedure

The team is greeted with a welcome drink. A slide show then puts the chefs in the mood for the cooking chat.
By the way, the Valais cuisine offers much more than just raclette, rösti and cheese slices. Grandmother's recipes are creative and healthy: cheese, apricots, chocolate, Valais wine and sparkling wine are processed in a variety of ways. The cooking fun can be complemented with a blind tasting session on request.
Experience that the love for colleagues can also go through the stomach! Never before has cooking among colleagues been so sociable, entertaining, informative but above all team-building! We look forward to opening our pots and pans to you!


Chuchi-Chäschtli Masters

We are also happy to organise team cooking with various fun disciplines such as:
- Which team prepares the fastest?
- Muffins without dough and without scales
- Who's gonna be chili master?
- etc.




Size of group

2 to 100 people


Duration

from 3 h


Implementation

all year round


Location

Visp, Gondo and Saas-Fee


Languages

German, French, English, Italian


Costs [CHF]

incl. 7.7% VAT
Cooking fun
Basic lump sum 59.00  /pers.
additionally
3-course menu 35.00  /pers.
4-course menu 45.00  /pers.
5-course menu 55.00  /pers.
Hotel accommodation ***
Double room incl. breakfast from 100.00  /pers.
Single room supplement 15.00  /pers.

Included in the price

-   Cooking in the professional hotel kitchen
-   apron, chef's hat, gloves, knife
-   All ingredients for the tasting menu
-   The odd glass of aperitif wine
-   Video beam presentation on the cooking topic

Not included

-   Beverages
-   outward and return journey

Optional extras

-   Hotel overnight stay in the house
-   Chef aprons with company logo
-   Photo book with recipes (from CHF 20.00 surcharge per person)
-   Complementary, tailor-made outdoor/indoor framework programmes

Customers' views on this offer

Alexander Baer, Stähli AG

06.03.2018

Vielen Dank für Ihre Nachfrage. Ja der Anlass hat uns allen sehr gefallen und die Familie mit Ihrem langjährigen Chefkoch waren einfach in allem perfekt.

Insbesondere auch die Nachhaltigkeit wie sämtliche Lebensmittel (auch
Rüstabfälle) wieder verwertet werden hat uns alle sehr beeindruckt.

Wir können den Event in Saas Fee nur positiv weiter empfehlen.


Nina Kälin, Privatanlass

05.08.2015

Wir konnten einen einmaliges Polterweekend verbringen und der Kochevent zusammen mit der Weinolympiade war ein gelungener Anlass. Vielen Dank für das tolle Erlebnis und die wunderbaren Souvenirs vom schönen Wallis.


Laurence Aimée Masson, Allianz Suisse

20.06.2011

Der Anlass war super und unsere Gäste restlos begeistert! Das Team vom Hotel hat sich mächtig für uns ins Zeug gelegt und wir werden auf jeden Fall gerne wieder kommen!


Béatrice Heidelberger, Bauknecht AG

21.03.2011

Der Workshop mit dem gelungen Start in Form eines schönen Apéros hat sich unter verschiedenen Aspekten gelohnt:
- interessante Tips vom Kochprofi
- selber etwas probieren und zeigen was man gelernt hat
- sich gegenseitig helfen/coachen
- gemütliches Fachsimpeln
- ausklingen von dem Seminar
Sehr gute Stimmung, freut sich auf etwas was man in der Küche teilweise schon vorbereitet hat, Bedienung wie immer sehr freundlich (familiär) und kompetent, Wein absolut passend. Kurzum eine gelungene Sache!


Philippe Noth, Siemens Schweiz AG

21.12.2009

Der Event war auf der ganzen Linie ein voller Erfolg. Das Preis-Lestungsverhältins hat 100% gepasst und die Truppe Hotel in Saas-Fee ist spitze.
Ich kann diesen Event also nur weiter empfehlen und wenn es mir möglich ist, dann werde ich da wieder einen Event durchführen.


Carina Schlatter, Sanitas Trösch AG

27.12.2007

Ich kann Ihnen versichern, dass unser "Budeabe" im Wallis ein voller Erfolg war! Es hat uns allen ganz ausgezeichnet gefallen und wir hatten jede Menge Spass. Ganz besonders zu erwähnen ist die Flexibilität, mit welcher das Team auf unsere Extra-Wünsche eingegangen ist, Chapeau!!! Wenn das überall so wäre, dann müsste sich die Schweizer Hotellerie nie mehr über mangelnden Umsatz und leere Gästebetten beklagen.

Unsere Mitarbeiter sind so begeistert, dass sie den Event garantiert allen und jedem weiterempfehlen werden.





0 Proposal bookmarked
Request quotations | Send list | Delete list
© Outdoor Dreams GmbH | Hohengasse 19 | 3400 Burgdorf | 062 961 74 73 | office@team-events.ch
Besuchen Sie uns auf team-events.ch | artisten.ch | seminarlocations.ch
Team Events