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Team-Events.ch arranges excursions for companies throughout Switzerland.

team cooking event berne

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Join us for an evening on a culinary journey through Italy and learn how to prepare various Italian specialities in a relaxed atmosphere.

Convivial cooking experience

Upon arrival, you and your team will be welcomed with an aperitif, Italian antipasti and aperitif platters. Afterwards you can get active, cooking aprons will be distributed and together with our kitchen crew you will prepare various traditional Italian dishes. We cook in a very uncomplicated way without recipes and can generate a relaxed, pleasant atmosphere through direct exchange.
You will learn how to make gnocchi, ravioli, arancini, cannoli and much more. As soon as the dishes are prepared, the relaxed part begins and you may indulge yourself at the table with a good drop of wine with the self-cooked dishes.


Cooking variations

Here are two possible sample menus, one a simpler version with three courses and the other a more complex one with four courses. If you have time and feel like it, you can also bake your own cantucci and enjoy them with your coffee or take them home as a souvenir.

Variation SEMPLICE
Basil and dried tomato arancini on fennel salad with shaved Parmesan cheese
Brasato, served with tortellini stuffed with herb ricotta and Sicilian caponata
Macedonia (fruit salad) and crostata con marmellata and mascarpone cream
Homemade giveaway to take home Cantucci toscani

Variation COMPLESSO
Potato gnocchi con pomodoro with basil, shaved parmesan and toasted pine nuts
La ribollita toscana (soup)
Ravioli stuffed with mountain cheese in salted nut butter with a cube of braised buffalo shoulder and zucchini con aglio
Sicilian cannoli filled with a caramel fleur de sel cream, served with macedonia (fruit salad) and almond crunch
Homemade giveaway to take home Cantucci toscani




Size of group

12 to 40 people


Duration

around 4 h


Implementation

all year round


Location

Rüfenacht near Worb (up to 40 pers.) and whole Switzerland (also large groups possible) Distanz show map


Languages

German, French, English


Costs [CHF]

excl. 8.1% VAT
In Rüfenacht
Aperitif and three-course menu 145.00  /pers.
Aperitif and four-course menu 155.00  /pers.
Whole Switzerland on demand

Included in the price

-   Guidance and supervision by cooks
-   Aperitif, booked menu and giveaway
-   All food
-   Required utensils
-   Room rental in Rüfenacht

Not included

-   Travel expenses as well as location rent if not Rüfenacht
-   All drinks
-   Additional employees (from 20 persons)

Optional extras

-   Upscale multi-course menu
-   Catering throughout Switzerland
-   Live cooking
-   Individual cooking courses

Customers' views on this offer

Remo Kriemler, Regimo Bern AG

01.12.2023

Wir haben gestern einen rundum tollen Abend bei Euch verbracht und hatten viel Spass und kulinarischen Genuss. Die Feedbacks von allen Teilnehmer/innen sind nur positiv und begeistert!
Vielen Dank für Eure Gastfreundschaft.


Jason Angelical, Swisscare Switzerland AG

30.11.2022

Vielen Dank an das Team. Das Event war bei den Teilnehmern ein voller Erfolg. Der Service, das Programm und das Menü waren perfekt und wir hatten eine sehr angenehme Zeit. Sehr empfehlenswert!


Alessja Bürki, Elvadata AG

06.01.2022

Toller Abend, tolles Team. Wir waren rundum mit der Organisation, der Kommunikation, der Aktivität, dem Essen und dem Service sehr zufrieden. Den Event würden wir auf jeden Fall weiterempfehlen.


Beatrice Curiger, Federas Beratung AG

04.10.2021

Besten Dank für die ganze Organisation. Es war super lässig, wir hatten wirklich viel Spass. Das Essen war wunderbar. Wenn es einen Stern geben würde, dann würde ich glatt einen Stern geben. Wirklich zu empfehlen.


Barbara Brandenberger, Grünenthal Pharma AG

23.01.2020

Der Kochevent war super und kam gut im Team an. Das Kochteam war sehr nett und konnte die Leute gut instruieren und in die Materie "Italien" einführen. Wir hatten eine Menge Spass beim Gnocchi und beim Tortelloni formen. Wir haben die Kleckerei und das Basteln :-) sehr genossen.
Alles in Allem sehr gut und nur zu empfehlen!


Monika Corvigno, Swisscom (Schweiz) AG

12.02.2019

Der Anlass war super, die Betreuung sehr flexibel und angenehm, nicht zu viel und nicht zu wenig. Genügend Platz vor Ort und auch im Rahmenprogramm, professionelle Unterstützung und Anleitung beim kochen so dass am Schluss das Ergebnis auch geniessbar war. Viel Spass und Witz. Schöne Location, sehr nahe am Bahnhof Ittigen um mit ÖV anzureisen was bei den schönen Weinen zu empfehlen ist.


Sabina Mustone, BFH

25.09.2018

Das Event ist sehr gut angekommen. Wir hatten vor allem zu Beginn die Gelegenheit selbst einige Speisen selbst zuzubereiten, nachdem wir ein reichhaltiges Apéro hatten. Ich hatte eigentlich erwartet noch mehr zu kochen und alle Speisen selbst zuzubereiten, aber ich denke es waren trotzdem alle froh, zum plaudern und geniessen zu kommen. Wir wurden wirklich gut umsorgt. Ein gelungener Event! Die Örtlichkeit war auch sehr gut. Also weiter zu empfehlen!


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